Kesätöihin 2021

Kesätyö hakumme kaikkiin toimipisteisiimme ympäri Suomen on käynnistymäisillään. Etsimme innostuneita ja reippaita kesätyöläisiä puhelinmyyntiin Tampereen, Turun, Seinäjoen, Porin ja Vaasan toimistoihimme.

Tarjoamme työn, jossa on mahdollisuus oppia paljon myyntityöstä. Myynnillisestä otteesta on aina hyötyä ihan joka alalla ja elämässä yleisesti. Työ on siistiä sisätyötä ja palkkaus on kannustava. Koska olemme yksi vanhimmista telealan myyjistä ja markkinoijista, meillä on myös alan parhaat kouluttajat ja järjestelmät. HL Familyssa onnistut takuulla,
jos vain oma asenteesi on kohdillaan. Puhelinmyynnissä työskentelee tunnetusti huikeaa porukkaa, joten voimme taata, että töissä ei ole koskaan tylsää tai hiljaista. Käynnissä on aina monenlaisia myyntiskaboja ja muita hassunhauskoja mittelöitä.

Kesätyö 2020

Varma työpaikka vaikeasta taloustilanteesta huolimatta

Monilla aloilla on ollut ja on edelleen vaikeaa maailmaa ravistelevan koronavirusepidemian vuoksi ja tästä syystä kesätyöpaikkojakin on jaossa vähemmän. Huipputuotteitamme kuten vaikka, lehtiä ja vitamiineja ostetaan kuitenkin nyt enemmän kuin koskaan. Ihmisillä on enemmän aikaa lukea kotona vietetyn ajan ansiosta. Terveydestä halutaan pitää huolta ja d-vitamiinin positiiviset vaikutukset pandemian aiheuttajaan ovat yleisesti tiedossa. Töitä siis riittää ja kauppa käy, joten hae mukaan meidän tiimiimme nyt! Tällä hetkellä edellytämme, että työntekijä sitoutuu olemaan läsnä toimistolla vähintään ensimmäiset 14 päivää työsuhteen aluksi. Tämän jälkeen on mahdollisuus etätyöskentelyyn koronasuositusten mukaisesti.

Olethan vähintään 15-vuotias

Toivomme sinulta ennakkoluulotonta ja reipasta otetta työntekoon. Hyvä
suomenkielentaito on eduksi puhelimitse tapahtuvissa kohtaamisissa.  Yläikärajaa työnhakijoille ei ole, mutta toivomme sinun olevan vähintään 15-vuotias.

Kun täytät hakemuksen sivuillamme, otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme
haastatteluun kaikki potentiaaliset työntekijät. Palkkaamme kesätyöntekijöitä sitä mukaan kun sopivia tekijöitä löytyy, joten toimi nopeasti!

Buusteri / HL-Family Oy | Linnankatu 13 a B 2, 20100 Turku
Tietosuojaseloste | Kirjaudu