2000 euron pohjapalkka -kampanja on tältä erää päättynyt.

Hei sinä ihana ja reipas tamperelainen, seinäjokelainen, turkulainen tai porilainen! Tarvitsemme lisää auttavia käsiä töihin kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työllistyessäsi nyt meidän vakavaraisen yhtiömme huipputiimiin kyseisillä paikkakunnilla, maksamme sinulle vähintään 2000 euron kuukausipalkan, niin kauan kunnes olet päässyt vauhtiin ja olemme hioneet sinusta myyntityön timanttisen ammattilaisen!

Tämä palkka on tarkoitettu tueksi kaikille kokopäiväisille työntekijöillemme, jotta he voivat rauhassa omaksua uuden työnsä ja aloittaa uudessa työpaikassaan. Edellytyksenä on, että työskentelet täyden tuntimäärän.


Edustamme monia laadukkaita brändejä

Tarjoamme monipuolista myyntityötä yhdessä Suomen suurimmista ja vanhemmista telemarkkinointiin erikoistuneista yrityksistä. Vuodesta 1993 olemme myyneet suomalaisille muun muassa lehtiä, sähköä, kosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja lukuisia muita suosikkituotteita.

Meillä sinua auttavat myynnin huippukouluttajat ja ammattilaiset sekä tietysti loistavat kollegat ja tiimi. Tarjoamamme työ on joustavaa ja pääset myös itse vaikuttamaan työaikoihin. Lisäksi käyttämämme soittojärjestelmät ja muut myynnintukityökalut ovat huippuluokkaa. Toimistomme ovat viihtyisät ja sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joten
töihin on helppo saapua, asuitpa sitten missä päin kaupunkia hyvänsä. Myös etätyön tekeminen on meillä alun koulutuksen jälkeen mahdollista.

Taloudellista turvaa epävarmana aikana

Tilanne taloudessa ja sitä kautta myös työmarkkinoilla on edelleen koronaviruksen aiheuttaman tilanteen myötä epävarma. Monilla aloilla saattaa olla edessä vaikeat ajat maailmaa ravistelevan koronavirusepidemian takia ja tästä syystä työpaikkojakin on  vähemmän tarjolla. Koronapandemia on osoittanut, että huipputuotteitamme kuten vaikka, lehtiä ja vitamiineja ostetaan varsinkin nyt, kun ihmisillä on enemmän aikaa lukea ja terveydestäkin halutaan pitää huolta. Töitä riittää, joten hae mukaan meidän tiimiimme nyt!

telemarkkinointi Buusterilla

Arvostamme elämänkokemusta - Kukaan ei ole liian iäkäs

Työntekijältä toivomme positiivista ja avointa asennetta. Meille ei kukaan ole liian iäkäs, vaan arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta työelämästä. Saat kuitenkin olla myös vastavalmistunut tai muuten vasta työurasi alussa. Meiltä saat arvokasta työkokemusta. Suomenkielentaito on tässä työssä onnistumisen edellytys.

Täytä hakemus nyt ja lähde rohkeasti uudelle uralle!

Jos haluat kysyä lisää tarjoamamme työpaikkaan ja työhön liittyvistä asioista ota yhteys, niin jutellaan!

2000 euron kiinteä kuukausipalkka ei koske osa- aikaiseksi työntekijöiksi hakevia työntekijöitä.

Buusteri / HL-Family Oy | Linnankatu 13 a B 2, 20100 Turku
Tietosuojaseloste | Kirjaudu