Opiskelijat

[vc_row row_height_percent="0" overlay_alpha="50" equal_height="yes" gutter_size="3" shift_y="0" row_height_pixel="300"][vc_column column_width_percent="100" back_image="55" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/2"][/vc_column][vc_column column_width_percent="100" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/2" el_class="gradient"][contact-form-7 id="8"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

Osa-aikatyö

Tarvitsetko lisätuloja? Ehditkö työskennellä vain muutamia tunteja päivässä? Arvostatko harrastuksiasi, ystäviäsi ja vapaa-aikaasi oravanpyörää enemmän?

Tarjoamme runsaasti erilaisia mahdollisuuksia osa-aikatyön tekemiseen. Tuntimäärät ja työajat ovat joustavasti sovitettavissa omaan elämäntilanteeseesi, olipa se millainen tahansa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta – koulutamme sinut työhön.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet, hyvät toimitilat ja parhaat mahdolliset työkaverit. HL-Family on vakavarainen ja luotettava työnantaja.

Koulimme sinusta huippumyyjän ja tarjoamme mm. kilpailuviettiä kutkuttavia myyntikilpailuja.

Palkkaamme myyntineuvottelijoita osapäivätöihin tälläkin hetkellä. Tutustu avoimiin työpaikkoihin tai täytä vapaamuotoinen työhakemus![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Buusteri / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu