Espoo, Leppävaara

Buusteri Oy – Espoo

Tällä hetkellä Espoon toimipisteeseen ei haeta uusia työntekijöitä

– Hei! Et oo sattunut koskaa kuulemaan, että töissäkin voi olla kivaa ja että duunipaikalla viihdytään?
– Ai et oo kuullu??
– Sä et oo selvästikkään käyny sitte meijän Espoon myyntitoimistolla!!

Meillähän tosiaan Espoon Buusterilla tehrähään kovaa tulosta ja hyvää tiliä. Taidolla, järjettömällä tahdolla, jäätävällä motivaatiolla, loistavalla ja rennolla porukkalla, mutta tehokkaalla tunnelmalla. Meillähän jokainen saa myös tuekseen osaavan (ja yleensä kuulemma myös ihan mukavan) esimiespoppoon.

Motivoivan palkkauksemme lisäksi kannustimia löytyy monenlaisista kisoista ja yhteisistä illanvietoitoista sekä yhdessä tekemisestä! Meillä on vaan mielikuvitus rajana joskus jopa päättömimpiinkin ideoihin ja toteutuksiin!

Meidät löytää maantieteellisesti kauppakeskus Sellon lähettyviltä¸osoitteesta Upseerinkatu 1 (2.krs) 00260 Espoo. Eksyminen on lähes mahdotonta, siitä pidämme huolen. Suuntaviittana toimistollemme ohjaa kaupanteosta syntyvä meteli ja jatkuva kauppakellon kilinä, joka näkyy ja kuuluu kovempaa kun ”ennen vanhaan” Kiekko-Espoon fanikatsomossa!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_width_percent="100" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/2"][vc_column_text]Älä siis enää mieti, vaan nyt sitten juoksujalkaa toimistollemme varaamaan oma paikkasi Espoon mageimmassa myyntitiimissä, ni päästään yhessä tekemään loistavaa menestystarinaa ja takomaan tulosta sekä nostamaan Espoon toimisto sinne minne se kuuluu eli Suomen ykköseksi!

”Tulin soittamaan, en anna minkään seistä tiellä.
jippikayjei hei-hei, sä tsiikaat soittajaa.
Tulin soittamaan,en anna minkään seisoo tiellä,
jippikayjei hei-hei, Sä tsiikaat VOITTAJAA”

Löydät meidät osoitteesta:

Buusteri – Espoo – Leppävaara
espoo@buusteri.fi

Buusteri / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu