Lahti

[vc_row row_height_percent="0" override_padding="yes" h_padding="2" top_padding="2" bottom_padding="0" overlay_alpha="50" equal_height="yes" gutter_size="3" shift_y="0"][vc_column column_width_percent="100" back_image="32" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" mobile_visibility="yes" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/2"][/vc_column][vc_column column_width_percent="100" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/2" el_class="gradient"][contact-form-7 id="117"][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent="0" overlay_alpha="50" gutter_size="3" shift_y="0"][vc_column column_width_percent="100" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/2"][vc_column_text]

Buusteri Oy – Lahden toimisto – Avoimet työpaikat

Lahden eli ”Lahen” toimisto ei ole pelkästään kovan tuloksen toimisto, vaan meillä työnteko on takuuvarmasti hauskinta. Toimistomme onkin kuuluisa hurtista huumorista ja ilmiömäisestä meiningistä. Meillä kilpailutkin ovat ennennäkemättömiä ja mielenvikaisia! Myyntityö on hervotonta ja hauskaa kovien kannustimien kera ja sen me osaamme parhaiten. Taistelemme itsemme voittoon aina pilke silmäkulmassa.

Lahen miälenvikaisessa toimistossa pääset kilpailemaan mm. :

  • Kuukauden Arska-tittelistä
  • Parhaasta kauppahuudosta
  • Tunnelma-Nallen ulkoiluttamisesta
  • Biisikidutuksesta
  • Ja tottakai kovimman myyjän tittelistä!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_width_percent="100" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/2"][vc_column_text]Sekä monen monesta muusta rahanarvoisesta palkinnosta.

Meillä sovit joukkoon parhaiten omana itsenäsi. Voit olla hiljaisempi hissukka, tai jo astetta kovempi päänrääpijä, ei haittaa. We Will Make You Rock!

Ja tämä kaikki aukenee sinulle heti, kun avaat Lahen toimiston mahdollisuuksien oven…

Löydät meidät osoitteesta:
Buusteri – Lahti
Rautatienkatu 19 A 31
lahti@buusteri.fi
Puh. 045-635 5342[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Buusteri / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu