Hei sinä ihana ja reipas tamperelainen, seinäjokelainen tai porilainen! Tarvitsemme lisää auttavia käsiä töihin kokoaikaiseen työsuhteeseen. Täytä alla oleva lomake ja hae meille töihin!

KIITOS HAKEMUKSISTA. KAMPANJA PÄÄTTYNYT 29.2.2024

Työllistyessäsi nyt vakavaraisen yhtiömme huipputiimiin kyseisillä paikkakunnilla, maksamme sinulle vähintään 2000 euron kuukausipalkan, niin kauan kunnes olet päässyt vauhtiin ja olemme hioneet sinusta myyntityön timanttisen ammattilaisen!

Tämä palkka on tarkoitettu tueksi kaikille kokopäiväisille työntekijöillemme, jotta he voivat rauhassa omaksua uuden työnsä.. Edellytyksenä on, että työskentelet täyden tuntimäärän.


Edustamme monia laadukkaita brändejä

Tarjoamme monipuolista myyntityötä yhdessä Suomen suurimmista ja vanhemmista telemarkkinointiin erikoistuneista yrityksistä. Vuodesta 1993 olemme myyneet suomalaisille muun muassa lehtiä, sähköä, kosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja lukuisia muita suosikkituotteita.

Meillä sinua auttavat myynnin huippukouluttajat ja ammattilaiset sekä tietysti loistavat kollegat ja tiimi. Tarjoamamme työ on joustavaa ja pääset myös itse vaikuttamaan työaikoihin. Lisäksi käyttämämme soittojärjestelmät ja muut myynnintukityökalut ovat huippuluokkaa. Toimistomme ovat viihtyisät ja sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joten töihin on helppo saapua, asuitpa sitten missä päin kaupunkia hyvänsä. Myös etätyön tekeminen on mahdollista alun koulutusjakson jälkeen.

telemarkkinointi Buusterilla

Arvostamme elämänkokemusta - Kukaan ei ole liian iäkäs

Työntekijältä toivomme positiivista ja avointa asennetta. Meille ei kukaan ole liian iäkäs, vaan arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta työelämästä. Saat kuitenkin olla myös vastavalmistunut tai muuten vasta työurasi alussa. Meiltä saat arvokasta työkokemusta. Suomenkielentaito on tässä työssä onnistumisen edellytys.

Täytä hakemus nyt ja lähde rohkeasti uudelle uralle!

Jos haluat kysyä lisää tarjoamaamme työpaikkaan ja työhön liittyvistä asioista ota yhteys, niin jutellaan!

2000 euron kiinteä kuukausipalkka ei koske osa- aikaiseksi työntekijöiksi hakevia työntekijöitä.

Kampanja on voimassa 31.1.2024 saakka.

 
Buusteri / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu