Työpaikat nuorille

Koulutamme uusia myynnin huippuosaajia

Me Buusterissa haluamme kouluttaa ja kasvattaa uusia myynnin huippuosaajia Suomeen tarjoamalla urapolkujensa alussa oleville nuorille töitä. Usein ensimmäinen työpaikka nuorelle on kaikkein haasteellisin löytää ja haluamme osaltamme helpottaa nuorten työelämään siirtymistä.

Kokopäiväisten työtehtävien lisäksi HL-Familyyn kuuluvan Buusterin tavoitteena on tarjota töitä mahdollisimman monelle opiskelijalle ja nuorelle.

Buusteri on mainio työpaikka opiskelijalle tai myyntityöstä kiinnostuneelle nuorelle, sillä monet työtehtävämme eivät edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta. Oman myynninvalmennusohjelmamme avulla koulutamme kaikki uudet työntekijämme ja tarjoamme riittävät valmiudet menestyä työtehtävissä.

Palkkaamme monen ikäisiä nuoria. Myös alle 18-vuotiaita. Ikää tärkeämpi kriteeri on innokkuus ja ennakkoluuloton asenne työtä kohtaan.

Valmennusohjelmamme tarjoaa avaimet menestyä myyntityössä ja työelämässä yleensäkin. Esimiestemme jatkuva tuki ja kannustus takaavat, että sosiaaliset taitosi kehittyvät ja itsevarmuutesi kasvaa. Jatkuvalla myyntityön laadun seurannalla parannamme myyntitekniikoitasi ja osaamistasi pitkäjänteisesti. Taidot, joita Buusterilla opit, kantavat Sinua pitkälle eteenpäin. Esimerkiksi taito markkinoida oma osaaminen työnantajille on ensisijaisen tärkeä itselle mieluisan ja sopivan työtehtävän löytämiseksi.

Buusterin työpaikat opiskelijoille 

Myyntitoimistomme tarjoavat joustavasti osa-aikaisia työpaikkoja opiskelijoille ja yli 15-vuotialle nuorille eri puolilla Suomea. Arvostamme ahkeraa opiskelua ja haluamme kannustaa kaikkia nuoria kohti omia unelmiaan. Myyntityö voi olla osa unelmiasi tai vain väliaikainen tavoite rahoittaa opintojasi – Buusterilla nämä molemmat ovat kuitenkin mahdollisia.

Huolehdimme, että jokainen työntekijä saa kohtuullisen korvauksen työstä myyntityön alkuvaiheista saakka. Kun myyntiä tulee, kasvaa myös myyntineuvottelijan palkka provisiomallimme mukaisesti.

Buusteri Oy on rento työpaikka nuorelle opiskelijalle, joka haluaa yhdistää työn, opiskelun ja vapaa-ajan.

Myyntityön parista löytyy Buusterilta työtä opiskelijoille ja muille sanavalmiille nuorille. Täytä työhakemus vaikka heti ja jutellaan lisää Sinulle sopivista lisäansiomahdollisuuksista.

Ammattitutkinto ja palkitsevia työpaikkoja nuorille

Uusien myynninosaajien valmentaminen ja siinä onnistuminen ovat yrityksellemme kasvun sekä kannattavuuden kannalta elintärkeitä. Laadukas myyntityö on avain kaikkeen menestykseen.

Buusteri Oy:n ja Suomen Liikemiesten Kauppaopiston vuosittain yhteistyössä toteuttama 1,5 vuotta kestävä myynninammattitutkinto yhdistää tehokkaasti työn ja korkeatasoisen koulutuksen. Yrityksemme tarpeisiin kohdennetulla ammattikoulutuksella mahdollistamme samalla töitä nuorelle ja työkokemusta aloittelevalle myynninammattilaiselle sekä lisäksi tutkinnon, josta on hyötyä pitkälle tulevaisuuteen.

Liity Buusteri-tiimiin ja kysy lisää myynninammattitutkinnosta lähimmästä Buusterin toimistosta! 

Buusteri / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu