Hae myyntineuvottelijaksi!


Kesätyö

Buusterin kesätyösesonki ajoittuu kesä-elokuulle – hae nyt!

Tarjoamme kesällä 2018 lukuisia vaihtelevia työtehtäviä myynnin- ja asiakaspalvelun työtehtävissä. Tarjoamme kesätöitä kaikkiaan 14 paikkakunnalla ympäri Suomen ja uskomme, että juuri Sinä olet hakemamme henkilö. Voit hakea avoimiin kesätyöpaikkoihimme täyttämällä oheisen hakulomakkeen ja olemme Sinuun yhteydessä antamiesi tietojen perusteella.

 

Toimipisteitämme löytyy seuraavilta paikkakunnilta: Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Turku, Vaasa, ja Vantaa. Buusteri Oy:llä kesätyöhaastattelut toteutetaan paikkakuntakohtaisesti ja toimistojen esimiehet ovat henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin hakijoihin.

Kaiken lisäksi kesän 2018 aikana Buusteri Oy:ssä on jaossa valtava määrä tavoittelemisen arvoisia huippupalkintoja. Tänä kesänä kaikki ahkerat ja kilpailuhenkiset työntekijät palkitaan. Myyntikilpailupalkintoja on tarjolla laidasta laitaan sekä siltä väliltä. Kesällä kilpailemme mm. Matkalahjakorteista, VIP-elämysillanvietoista, viihde-elektroniikasta, festarilipuista ja lahjakorteista. Lahjakortteja myyntikilpailuissa on tarjolla aina pienemmistä leffalahjakorteista jopa 2000 euron arvoiseen matkalahjakorttiin. Yhteensä palkintoja jaossa lähes 25.000 euron arvosta!