Kesätyö

Buusterin kesätyösesonki ajoittuu kesä-elokuulle – hae ajoissa!

Tarjoamme kesäisin lukuisia vaihtelevia työtehtäviä myynnin- ja asiakaspalvelun työtehtävissä. Tarjoamme kesätöitä kaikkiaan viidellä paikkakunnalla ympäri Suomen ja uskomme, että juuri Sinä olet hakemamme henkilö. Voit hakea avoimiin kesätyöpaikkoihimme täyttämällä oheisen hakulomakkeen ja olemme Sinuun yhteydessä antamiesi tietojen perusteella. Kesätyöpaikan saaminen meiltä, antaa arvokasta työkokemusta, jota arvostetaan joka alalla.

Toimipisteitämme löytyy seuraavilta paikkakunnilta: Pori, Turku, Vaasa, Tampere ja Seinäjoki. HL Familyn kesätyöhaastattelut toteutetaan paikkakuntakohtaisesti ja toimistojen esimiehet ovat henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin hakijoihin.

Kaiken lisäksi kesän aikana jaossa on valtava määrä tavoittelemisen arvoisia huippupalkintoja. Tänä kesänä kaikki ahkerat ja kilpailuhenkiset työntekijät palkitaan. Myyntikilpailupalkintoja on tarjolla laidasta laitaan sekä siltä väliltä. Kesällä kilpailemme mm. Matkalahjakorteista, VIP-elämysillanvietoista, viihde-elektroniikasta, festarilipuista ja lahjakorteista. Lahjakortteja myyntikilpailuissa on tarjolla aina pienemmistä leffalahjakorteista jopa 2000 euron arvoiseen matkalahjakorttiin. Yhteensä palkintoja jaossa lähes 25.000 euron arvosta!

Parasta kuitenkin on meidän loistava tiimi ja työkaverit, joiden kanssa kesä sujuu kuin siivillä! Palkkaamme paljon uusia tekijöitä kesäksi, joten et ole aloittelemassa yksin.

Buusteri / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu