Telemarkkinointi & puhelinmyynti

Myynnin ammattilaiseksi Buusteriin – myyntityötä ja puhelinmyyntiä

Buusteri  on suomalainen myynnin ja asiakaspalvelun asiantuntija, joka on liiketoiminnassaan erikoistunut telemarkkinointiin ja B-to-C -myyntityöhön. Yritys on osa HL-Family Oy:tä. Toimeksiantajinamme ovat suuret yritykset, muun muassa isot kustantajat ja hyvinvointituotteiden valmistajat.

B-to-C -telemarkkinointi on yksi etämyynnin ja suoramarkkinoinnin muoto, jossa tarjolla olevaa tuotetta markkinoidaan ja myyntikontaktit toteutetaan puhelimitse olemassa oleville kuluttaja-asiakkaille. Kyllä, kyseessä on siis kansankielisesti puhelinmyyntityö ja asiakkaat kutsuvat tällaista myyntityötä tekevää henkilöä puhelinmyyjäksi.

Sinä voit puolestaan olla jo myynnin ammattilainen tai potentiaalinen kasvukokelas, joka olet kiinnostunut haasteellisista ja palkitsevista työtehtävistä hyvän, vaativan ja vastuullisen työnantajan palveluksessa. Avoimien työtehtäviemme kannalta osaamisen ja kiinnostuksen tulisi kohdistua erityisesti B-to-C -kuluttajamyynnin sektorille, minkä osa-alueille pääliiketoimintamme keskittyy.

Jos tärppäsi, niin täytäthän rohkeasti yhteydenottolomakkeen kotisivuillamme tai ole yhteydessä lähimpään toimipisteeseemme. Haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian lisää!

Puhallamme tiiminä yhteen hiileen

Viihtyisä ja ammattitaitoinen työilmapiiri on meillä Buusterissa tärkeää. Puhallamme tiiminä yhteen hiileen.

Haemme myyntitiimiimme erityisesti aktiivisia, mukautumiskykyisiä ja positiivisia henkilöitä. Tärkeintä kaikessa on myynnintekijöidemme vilpitön halu palvella asiakkaita ja buustata heidän myyntiään.

Myyntityö on toisinaan haasteellista, mutta hyvin palkitsevaa. Työnantajana vaadimme myyntineuvottelijoiltamme paljon, mutta tarjoamme työntekijöillemme myös monipuoliset edut, vaihtelevat myyntiprojektit, motivoivat palkitsemiskäytännöt, jatkuvan osaamisen kehittämisen ja erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla. Myyntityön innostajina meillä toimivat lisäksi lukuisat viikoittain ja kuukausittain vaihtuvat myyntikilpailut.

Buusteri / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu