Hae myyntineuvottelijaksi!


  Lähettämällä tämän lomakeen hyväksyn henkilötietojeni tallentamisen tietosuojalausekkeen mukaisesti.

  B2C Telemarkkinointi – Hae puhelinmyyjäksi Buusterille

  Myynnin ammattilaiseksi Buusteriin – myyntityötä ja puhelinmyyntiä

  Buusteri  on suomalainen myynnin ja asiakaspalvelun asiantuntija, joka on liiketoiminnassaan erikoistunut telemarkkinointiin ja B-to-C -myyntityöhön. Yritys on osa HL-Family Oy:tä. Toimeksiantajinamme ovat suuret yritykset, muun muassa isot kustantajat, hyvinvointituotteiden valmistajat sekä kosmetiikkayhtiöt.

  B-to-C -telemarkkinointi on yksi etämyynnin ja suoramarkkinoinnin muoto, jossa tarjolla olevaa tuotetta markkinoidaan ja myyntikontaktit toteutetaan puhelimitse olemassa oleville kuluttaja-asiakkaille. Kyllä, kyseessä on siis kansankielisesti puhelinmyyntityö ja asiakkaat kutsuvat tällaista myyntityötä tekevää henkilöä puhelinmyyjäksi.

  Te siellä puolestanne voitte olla jo myynnin ammattilainen tai potentiaalinen kasvukokelas, joka olette kiinnostunut haasteellisista ja palkitsevista työtehtävistä hyvän, vaativan ja vastuullisen työnantajan palveluksessa. Avoimien työtehtäviemme kannalta osaamisenne ja kiinnostuksenne tulisi kohdistua erityisesti B-to-C -kuluttajamyynnin sektorille, minkä osa-alueille pääliiketoimintamme keskittyy.

  Jos tärppäsi, niin täytättehän rohkeasti yhteydenottolomakkeen kotisivuillamme tai olette yhteydessä lähimpään toimipisteeseemme. Haluaisimme kuulla Teistä mahdollisimman pian lisää!

  Puhallamme tiiminä yhteen hiileen

  Viihtyisä ja ammattitaitoinen työilmapiiri on meillä Buusterissa tärkeää. Puhallamme tiiminä yhteen hiileen.

  Haemme myyntitiimiimme erityisesti aktiivisia, mukautumiskykyisiä ja positiivisia henkilöitä. Tärkeintä kaikessa on myynnintekijöidemme vilpitön halu palvella asiakkaita ja buustata heidän myyntiään.

  Myyntityö on toisinaan haasteellista, mutta hyvin palkitsevaa. Työnantajana vaadimme myyntineuvottelijoiltamme paljon, mutta tarjoamme työntekijöillemme myös monipuoliset edut, vaihtelevat myyntiprojektit, motivoivat palkitsemiskäytännöt, jatkuvan osaamisen kehittämisen ja erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla. Myyntityön innostajina meillä toimivat lisäksi lukuisat myyntikilpailut vuosittain.