Usein kysyttyä

Saako myyjä vaikuttaa myytävään tuotteeseen?
Jokainen saa vaikuttaa myytävään tuotteeseen, mutta yleensä myyjät erikoistuvat tiettyihin tuotteisiin. Pyrimme vaihtelemaan myytäviä tuotteita ja projekteja, jotta työsi pysyisi mielenkiintoisena. Toimistot ovat myös erikoistuneet eri myyntiprojekteihin.

Soitetaanko esimerkiksi pääkaupunkiseudulta pelkästään pääkaupunkiseudulle?
Soitamme ympäri Suomen. Kaikkialla käytetään tarjoamiamme tuotteita ja palveluita, joten emme rajaa myyntialuetta mitenkään.

Miten työn ja opiskelun voi sovittaa yhteen?
Työn ja opiskelun yhteen sovittaminen onnistuu helposti. Opiskelijoiden kanssa sovimme työvuorot siten, että opiskelu ja työ saadaan sovitettua mukavasti yhteen. Aikaa jää vielä muuhunkin kuten harrastuksiin.

Kuinka pitkiä myyjien työsuhteet teillä keskimäärin ovat?
Se riippuu siitä oletko koko- vai osa-aikainen. Keskimääräinen aika kokoaikaisilla on noin vuosi ja osa-aikaisilla kolmesta kuuteen kuukautta (esimerkiksi kesätyöntekijät). Pisimpään olleet ovat työskennelleet jo useita vuosia Buusterissa.

Miten hyvin ihmiset ostavat puhelimessa? Saako tuotteita ja palveluita myytyä puhelimitse?
Kyllä! Puhelimessa kauppa käy hyvin. Olemme tehneet yhden päivän aikana yli 5000 kauppaa. Puhelimessa tehty kauppa on myös asiakkaan kannalta vaivaton ja helppo tapa ostaa. Lähes aina tarjoukset puhelinmyynnissä ovat edullisempia kuin muualla.

Montako kauppaa myyjä tekee keskimäärin päivässä?
Normaali suoritus kokeneelle myyjällä on 7-12 kauppaa päivässä. Osa-aikaisilla kauppamäärä on 4-6 kauppaa päivässä.

Millaisen vastaanoton myyjä yleensä saa puhelimessa?
Yllättävän monilla on kuva, että puhelinmyyjä saa koko ajan luuria korvaan, mutta tämä ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Kun myyjä tekee asiat oikein ja hoitaa työnsä hyvin ”pilke silmäkulmassa”, on vastaanotto lähes poikkeuksetta tosi myönteinen.

Mitä Buusterilla myydään?
Myymme ympäri Suomen erilaisia tuotteita ja palveluita kuten painettua mediaa (suurimmat lehtikustantajat ja heidän tuotteensa ja palvelunsa), hyvinvointituotteita,  vitamiineja, kosmetiikkaa ja muita määräaikaisia projekteja.

Kuinka nopeasti tämän työn oppii?
Yleensä ensimmäinen viikko menee enemmän ja vähemmän harjoitellessa, sen jälkeen homma lähtee lähes kaikilla kulkemaan.

Kuinka pitkään koulutus kestää?
Varsinainen koulutus kestää vajaan viikon, mutta annamme senkin jälkeen jatkokoulutusta tarvittaessa ja olemme aina apuna mahdollisten ongelmien ilmetessä. Meillä ei jää kukaan yksin!

Pystyykö tällä työllä elättämään itsensä?
Pystyy hyvinkin. Parhaat myyjät tienaavat todella hyvin ja pienemmilläkin myynneillä saa turvattua itselleen hyvän peruselintason. Peruspalkan lisäksi on luvassa hyvistä onnistumisista bonuksia.

Mitä myyntikilpailut ovat?
Meillä palkitaan ja motivoidaan ihmisiä. Haluamme lisäksi kannustaa työntekijöitä erilaisilla tempauksilla ja myyntikilpailuilla, joihin kaikki saavat osallistua. Kisat tuovat mielenkiintoa työpäiviin ja saavat aikaan myös vauhtia myynteihin. Palkintona on muun muassa lahjakortteja, illanviettoja, kodinelektroniikkaa, puhelimia ja tabletteja! Palkintoihin myös myyjät voivat itse vaikuttaa.

Buusteri / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu