Töihin

Reilu palkka, joustava työaika, loistavat työkaverit

Liity Sinäkin mukavaan ja tulosnälkäiseen joukkoomme! Tarjoamme vakituisia työtehtäviä kokopäiväisesti sekä osa-aikaisesti sopivan joustavilla työajoilla. Meidän mielestämme hyvän työpaikan kriteereitä ovat reilu, suorituksesi mukainen palkka, loistavat työkaverit ja mielenkiintoiset toimeksiannot.

Keskinäinen sparraus ja jatkuva koulutus kannustavat sinua eteenpäin ja tukevat tavoitteidesi saavuttamisessa. Pääset kehittämään paitsi omaa osaamistasi myös yhteistä tekemistämme.

Palkitse itsesi buustaamalla

Motivoimme henkilökuntaamme rahapalkan lisäksi erilaisin palkitsemistavoin. Järjestämme talon sisäisiä tempauksia ja kilpailuja, joissa menestymällä voi ansaita laadukkaita palkintoja. Kilpailuja on niin toimipiste- kuin yritystasollakin. Palkintoina on muun muassa leffalippuja, lahjakortteja, lehtiä, taulutelevisioita, älypuhelimia, tabletteja, festarilippuja, kylpyläviikonloppuja, autoja sekä matkoja Euroopan kaupunkeihin. Esimerkiksi viime kesänä Buusterissa oli jaossa myyntipalkintoja 25.000 euron arvosta!

Panostamme työntekijöidemme koulutukseen ja jokaisen uuden työntekijän ura alkaa viikon mittaisella, perusteellisella perehdytysjaksolla. Koulutus jatkuu myös koko työsuhteen ajan. Haluamme varmistaa, että työntekijöillämme on edellytykset ja paras mahdollinen osaaminen menestyksekkään myyntityön onnistumiseksi.

Buusteri / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu