Salo

[vc_row row_height_percent="0" override_padding="yes" h_padding="2" top_padding="2" bottom_padding="0" overlay_alpha="50" equal_height="yes" gutter_size="3" shift_y="0"][vc_column column_width_percent="100" back_image="32" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" mobile_visibility="yes" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/2"][/vc_column][vc_column column_width_percent="100" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/2" el_class="gradient"][contact-form-7 id="117"][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent="0" overlay_alpha="50" gutter_size="3" shift_y="0"][vc_column column_width_percent="100" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/2"][vc_column_text]

Myynnin ammattilaiseksi Salon Buusteriin – myyntityötä ja puhelinmyyntiä

Buusteri Oy on suomalainen myynnin ja asiakaspalvelun asiantuntija, joka on liiketoiminnassaan erikoistunut telemarkkinointiin ja B-to-C -myyntityöhön. Yritys kuuluu osaksi Suomen suurinta TeleForce-telemarkkinointikonsernia ja työllistää yli 600 myynnin huippuosaajaa. Toimeksiantajinamme ovat suuret yritykset, muun muassa vakuutus- ja sähköyhtiöt, isot kustantajat ja maksutelevisio-operaattorit.

B-to-C -telemarkkinointi on yksi etämyynnin ja suoramarkkinoinnin muoto, jossa tarjolla olevaa tuotetta markkinoidaan ja myyntikontaktit toteutetaan puhelimitse olemassa oleville kuluttaja-asiakkaille. Kyllä, kyseessä on siis kansankielisesti puhelinmyyntityö ja asiakkaat kutsuvat tällaista myyntityötä tekevää henkilöä puhelinmyyjäksi.

Te siellä puolestanne voitte olla jo myynnin ammattilainen tai potentiaalinen kasvukokelas, joka olette kiinnostunut haasteellisista ja palkitsevista työtehtävistä hyvän, vaativan ja vastuullisen työnantajan palveluksessa. Avoimien työtehtäviemme kannalta osaamisenne ja kiinnostuksenne tulisi kohdistua erityisesti B-to-C -kuluttajamyynnin sektorille, minkä osa-alueille pääliiketoimintamme keskittyy.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_width_percent="100" overlay_alpha="50" gutter_size="3" medium_width="0" shift_x="0" shift_y="0" z_index="0" width="1/2"][vc_column_text]Jos tärppäsi, niin täytättehän rohkeasti yhteydenottolomakkeen kotisivuillamme tai olette yhteydessä lähimpään toimipisteeseemme. Haluaisimme kuulla Teistä mahdollisimman pian lisää!

Puhallamme tiiminä yhteen hiileen

Viihtyisä ja ammattitaitoinen työilmapiiri on meille Buusteri Oy:ssä tärkeää. Puhallamme tiiminä yhteen hiileen.

Haemme myyntitiimiimme erityisesti aktiivisia, mukautumiskykyisiä ja positiivisia henkilöitä. Tärkeintä kaikessa on myynnintekijöidemme vilpitön halu palvella asiakkaita ja buustata heidän myyntiään.

Myyntityö on toisinaan haasteellista, mutta hyvin palkitsevaa. Työnantajana vaadimme myyntineuvottelijoiltamme paljon, mutta tarjoamme työntekijöillemme myös monipuoliset edut, vaihtelevat myyntiprojektit, motivoivat palkitsemiskäytännöt, jatkuvan osaamisen kehittämisen ja erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla. Myyntityön innostajina meillä toimivat lisäksi lukuisat myyntikilpailut vuosittain.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Buusteri / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu