Tule kesätöihin kesäksi 2024

Kesätyö hakumme kaikkiin toimipisteisiimme ympäri Suomen on käynnistymäisillään. Etsimme innostuneita ja reippaita kesätyöläisiä puhelinmyyntiin Tampereen, Seinäjoen ja Porin toimistoihimme.

Tarjoamme työn, jossa on mahdollisuus oppia paljon myyntityöstä. Myynnillisestä otteesta on aina hyötyä ihan joka alalla ja elämässä yleisesti. Työ on siistiä sisätyötä ja palkkaus on kannustava. Koska olemme yksi Suomen vanhimmista telealan myyjistä ja markkinoijista, meillä on myös alan parhaat kouluttajat ja järjestelmät. HL Familyssa onnistut takuulla, jos vain oma asenteesi on kohdillaan. Puhelinmyynnissä työskentelee tunnetusti huikeaa porukkaa, joten voimme taata, että töissä ei ole koskaan tylsää tai hiljaista. Käynnissä on aina monenlaisia myyntiskaboja ja muita hassunhauskoja mittelöitä.

Huipputuotteitamme kuten lehtiä, kosmetiikkaa ja terveystuotteita ostetaan nyt enemmän kuin koskaan. Töitä riittää ja kauppa käy, joten hae mukaan meidän tiimiimme nyt!

Kesätyö 2020

Olethan vähintään 15-vuotias

Toivomme sinulta ennakkoluulotonta ja reipasta otetta työntekoon. Hyvä
suomenkielentaito on eduksi puhelimitse tapahtuvissa kohtaamisissa.  Yläikärajaa työnhakijoille ei ole, mutta toivomme sinun olevan vähintään 15-vuotias.

Kun täytät hakemuksen sivuillamme, otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme
haastatteluun kaikki potentiaaliset työntekijät. Palkkaamme kesätyöntekijöitä sitä mukaan kun sopivia tekijöitä löytyy, joten toimi nopeasti!

Buusteri / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu